PERSONAL SÖKES

Bartender-servitör/servitris med utskänknings- och hygien-pass sökes till Tigris. Finska och engelska kunskaper önskvärda, svenska ett plus. Om du är intresserad, sänd epost till Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den  

Tel.nr. 045-165 6877 och 044-56 10210.

Adress:  Ola Westmans álle 2, 10210 Ingå
e-post: h Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 

HOTEL-RESTAURANT TIGRIS

i vår trivsamma restaurant kan ni njuta av förmånliga luncher samt kvällar och helgar av läckra pizzor, kebab- och á la carte-portioner. Vi har också Take away samt hemtransport inom Ingå. Vi kan också arrangera grupp- och privata tillställningar eller om ni vill, hämta vår catering-service till er arbetsplats, ert hem etc.

Vår restaurant är den enda inom Ingås och Raseborgs område som har förlängd öppethållningstid till kl.04 fredagar och lördagar. Terassen är öppen till kl.24 året om. I vår restaurang arrangerar vi karaoke fredagar och lördagar förutom två gånger per månad då vi har levande musik. Inträde 2 € efter kl.22 fredagar och lördagar.

 

 

SOMMAR-ÖPPETHÅLLNINGSTIDER; 

Må-Ti kl. 10-24

On-To kl.10-02

Fre-Lö kl.10-03

Sö kl.11-24

 

Ingen garderobserviceavgift  

 

Kommande program-kvällar;

* Lö 23.8. kl. 23 Live @ Tigris rock-trubadur Andreas (Kroatien)  


Hotellverksamhet 

Vi har också hotellverksamhet och vi har fem rum med inkvarteringsmöjligheter för sammanlagt tio personer. Vi har en förmånlig prisnivå samt bra och prydliga rum. På veckosluten tyvärr oljud från restaurange. För grupp- eller långtidsinkvartering, fråga efter pris-erbjudande! 

Välkommen och Njut!
http://www.facebook.com/pages/Hotel-Restaurant-Tigris/203750476345199